Säg inget……..

Förra veckan rapporterade Ekot att alla de större sjukhusen i landet väntas gå med underskott i år, bland annat de tre Stockholmssjukhusen Södersjukhuset, Karolinska och Danderyd.

Bild

Tjänstemän inom Stockholms landsting har nu uppmanats att inte redovisa prognoser för sjukhusens katastrofala ekonomiska underskott förrän efter valet.

Högsta chef för vården i Stockholm är det moderata sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt.

Bild

Sålunda väljer det moderatstyrda landstinget att lägga locket på för att nedmonteringen av vården inte ska komma fram inför det stundande valet.

Även strutsar kör huvudet i sanden när det är fara å färde……

Bild

Källa: SR

7 tankar om “Säg inget……..

  1. Det här förvånar mej inte alls.
    Både Södersjukhuset och Karolinska bygger om för ofantliga summor för att skapa skrytbyggen, dit troligen varken du eller jag kommer ha tillträde.

    Men vi får betala kostnaderna ändå via våra skatter.

    Kao

  2. Demokratiska fri- och rättigheter är inget som moderater vurmar för och alltså inte konstigt att hon försöker lägga (m)unkavle på yttrandefriheten.

    Jag missade TV-inslaget där du medverkade 😦 Går det att se på nätet?
    Trevlig midsommar.

    /Skvitt

    • Funderade lite på titel till detta inlägg… ”Lika som bär” låg nära till hands. Men då pershuvud är en seriös blogg motstod jag frestelsen…… 🙂

      /Per

  3. Tack för allt stöd…! Det värmer 🙂 Ja…. ,med en statsminister som skriver i sin bok ”Det sovande folket” att ”Svenskarna är mentalt handikappade……” kan man inte vänta sig något annat. Hela reportaget i onsdags som gick i Rapport kommer upp på bloggen inom kort. Kan även ses på http://youtu.be/iFcxmK7FVSw
    Ha en fortsatt bra midsommar…….

    /Per

Lämna en kommentar