Rätt person

”Det är bra att visa sitt avståndstagande mot såväl politiskt våld som nazism. Men jag ber dig uppmärksamma vilka krafter du kommer gå hand i hand med. Det är bland annat Revolutionära Fronten och AFA, som av Säpo bedöms vara det största hotet mot demokratin i Sverige och som genom ditt och andra ledande politikers deltagande legitimeras”.

Image

Detta skriver Sverigedemokraten Björn Söder, (SD)´s gruppledare i riksdagen i ett brev till Riksdagens talman Per Westerberg med anledning av att  talmannen kommer att delta i en antirasistiska manifestationen i Kärrtorp under söndagen.

Personligen anser jag att Sverigedemokraterna, med sitt rasistiska partiprogram är det största hotet mot Sverige sedan 1930-talet……

Image.

 

Annonser

3 tankar om “Rätt person

 1. De enda som har mördat är de högerextrema!

  De på vänsterkanten har polisen bevakat hårdast och därför kan brottsstatistiken missgynna dessa grupper. Polisen som helhet är ju relativt högerorienterad precis som den är över allt i alla andra länder.
  Inte en enda islamist har hittills dödat någon, men det kunde ju skett i Stockholm om inte Taimour Abdulwahab som sprängde sig själv på Bryggargatan i centrala Stockholm den 11 december 2010 hade varit en sån stor klant.

  Kort sagt så är det högerextremisterna som polis och SÄPO ska hålla kollen på i första hand, men de fördrar vänstergrupper och islamister.
  Alltså skattar vi för att inte få jobbet gjort!

  /Skvitt

 2. Ping: Noll koll på nazisterna? | skvitts

 3. Det är de högerextrema som är farliga för andras liv och hälsa. Visst har AFA agerat med våld (GBG), men vilka vänsterkrafter har gjort det sen dess? . Alla undersökningar visar att det är högerkrafterna som är farliga för hela världens folk. Farligast av alla är högerpolitiker , den omänskliga kapitalismen, Illuminati, G20 och bankerna plus några bjässar till.

  Daniel Swedin (ledarskribent i AB) citerade Herbert Tingsten härom dagen, där Tingsten förklarar sambandet mellan högerkrafterna och fascismen. Har tyvärr ingen länk dit, men SKVITT har det på sin blogg.

  Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s