”Ganska” konstigt

En kvinna i Skåne blev för en tid sedan grovt våldtagen av en 27-årig man. Den 27-årige mannen medger i polisförhör att han hört kvinnan upprepa sitt nej flera gånger och att han använt visst våld. Han medger också att han hållit för hennes näsa och mun.

BildLunds tingsrätt anser att både den anklagade 27-årige mannen och kvinnans berättelser till stora delar stämmer överens och att de båda är tydliga, levande och detaljerade i sin beskrivning av händelsen.

BildTingsrätten slår också fast att det objektivt sett är bevisat att mannen tvingat kvinnan till samlag med våld. Däremot anser tingsrätten att det inte går att slå fast att han haft uppsåt till det. Sålunda går 27-åringen fri.”Det kan inte anses ställt bortom varje rimligt tvivel att han haft uppsåt att med våld tvinga kvinnan till samlag eller annan jämförlig handling”, skriver tingsrätten  i sin dom.

Blir ”lite” fundersam. Om alla parter, inklusive gärningsman är överens till detta förnedrande brott ….., vad mer krävs? Ska polisen stå och titta på medan gärningen fullbordas?

BildLunds Tingsrätt (se ovan) ”policydokument” finns på http://www.lundstingsratt.domstol.se/Om-tingsratten/Policydokument/ vad nu detta är värt?

Kan även konstatera att Sverigedemokraterna har ett av sina starkaste fästen just i Lund.

Källa: Svt.se/Sydnytt

Annonser

5 thoughts on “”Ganska” konstigt

  1. Nja…… Som sagt…. Det sitter SD medlemmar i Malmö tingsrätt. Hur det ser ut Lund har jag lite dålig koll på. Men jag ska kolla upp det……. Hela Skåne luktar SD lång väg. Kommer fortfarande ihåg Sjöbopartiet på tidigt 90-talet.med Sven-Olle Olsson. Det gäller tydligen att bli våldtagen på rätt geografiskt plats här i landet……….

    Sprid gärna. pershuvud@hotmail.com

    /Per

  2. Mycket mycket konstigt. Han använde ju våld! Det var en våldtäkt. Vad hade kvinnan för mesig advokat, kan man undra. Hoppas domen överklagas till Hovrätten. Allt annat vore helt fel.

    Kao

  3. Pingback: Våldtäkt? Nej, nej! «

  4. Pingback: Välkommen till lotteri RÄTTSVÄSENDE | skvitts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s