Roliga timmen

Göran Hägglund, partiledare för Kris(t)demokraterna höll idag ett inledningstal i Göteborg på partiets kommun och landstingsdagar. Detta inför valet nu i höst. Ett val i vilket Kristdemokraterna antagligen kommer att åka ur Riksdagen då dom enligt all expertis inte kommer att uppnå 4% spärren.

BildDetta tal förde mig tillbaka till småskolans ”Roliga timmen” vi hade varje fredag. Den lilla fårskock som dykt upp i Göteborg för att lyssna på sin jordiska herde försökte hålla humöret uppe.

Bild

Ska naturligtvis inte trötta ut Er, kära läsare med Göran Hägglund himmelska visdom. Men för att sammanfatta denna, nästan 1 timme långa monolog…… :

”Sverige har aldrig haft det bättre sedan Kristdemokraternas 8 år vid makten. Alla som anser annat är okunniga och i behov av mer pedagogisk utbildning”.

Så talar Gud´s politiska ställföreträdare här i Sverige. Inte undra på att Kristdemokraterna håller på att gå åt helvete. För Er som, mot förmodan behöver lite politiks underhållning på hög nivå i kväll kommer denna predikan antagligen finnas på SVT Play. Själv tänker jag inte slösa bandbredd på detta dravel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s