Varför ska man gnälla?

Alliansens partydrottning nr. 1, Stockholms moderata sjukvårdslandstingsråd Filippa Reinfeldt ger idag en öppenhjärtig intervju i Dagens Nyheter.  Detta med tanke på att det inte gått så bra för Filippa eller Moderaterna på sistone.

f1

Men i stället för att erkänna dom senaste årens flagranta misstag väjer Filippa  att visa upp sin nya leksak. Nya Karolinska Solna. Ett gigantiskt, toppmodernt universitetssjukhus. En symbol för samhällsbyggande. Och, enligt kritikerna, ett politiskt prestigeprojekt med skenande kostnader.

f2”Det här kommer att bli ett landmärke. Gävlegatan ska gå rakt igenom sjukhusområdet. Folk på trottoarerna kommer att se personalen springa med svårt sjuka i glaskorridorerna ovanför dem. Det är ganska häftigt”, säger Moderata Filippa Reinfeldt

Transparens, (genomskinlighet) är det nya modeordet inom Svensk politik. Och när Filippa testar sjukhusets nya faciliteter såsom den nya huvudröntgen kommer nog forskare att häpna över hur lite mänskligt innehåll det finns på bilderna.

Forskarvärlden kommer nog finna dessa bilder ”häftiga”.

Källa: Dagens Nyheter

En tanke på “Varför ska man gnälla?

Lämna en kommentar